Akce pro veřejnost v Panském Dvoře

Kouzelné letní chvíle v Dolních Počernicích

 

Přemýšlíte, jak strávit slunečné letní víkendy? Dolní Počernice přímo vybízejí k návštěvě! Kromě procházek v krásném zámeckém parku a posezení na zahrádkách v gastronomickém areálu Panský dvůr se můžete těšit také na zajímavé akce. Už 2. 6. zde budeme oslavovat Mezinárodní den dětí. Pro vaše ratolesti je připravena celá řada her a zábavných aktivit, pro dospělé zase přehlídky účesů a večerní koncerty.

 

Vše vypukne v sobotu 2. už v deset hodin a účastníci se mají opravdu na co těšit. Mohou se projet na huculských koních, zaskákat si v nafukovacím hradu, dozvědět se něco o včelách nebo se u Velkého počernického rybníka podívat na ukázky paddleboardingu či si poslechnout výklad vodní záchranné služby. Pro děti jsou dále nachystané soutěže odvahy a všestrannosti: 18 zajímavých aktivit, pojmenovaných například Oči na stopkách, Hod do kruhu či Ariadnina nit, prověří jejich šikovnost i bystrost. A ten, kdo splní určitý počet disciplín, bude odměněn buřty, které si na místě společně opečeme.

 

Voxel a ostatní roztancují amfiteátr

Po šestnácté hodině se oslavy přesouvají do přírodního amfiteátru v Zámeckém parku Dolní Počernice, kde pivovar Panský dvůr připravil bohatý hudební program: od 17. hodiny zahraje Kapela Kůzle, od 18 hodin Zelenina, následovaná jedinečnou módní přehlídkou účesů a prezentací salonu Julia. A večer vás roztancují RockTom, Last Station a Voxel.

 

O tom, jak je akce oblíbená, svědčí to, že v režii Městské části Praha – Dolní Počernice se odehraje už po dvacáté první, a letos potřetí se k organizátorům přidává i Panský dvůr. Zajímavé věci se na tomto místě budou dít i dále – již teď si můžete do diářů zapsat populární Počernické pivobraní, které je již tradičně pořádáno v září. Letošní ročník připadá na 14. 9.

 

Do Dolních Počernic nejen za slavnostmi

 

Panský dvůr se vyplatí navštívit i jindy: je položený v krásné přírodě v zámeckém parku a na hrázi Počernického rybníka, přesto je možné se sem dostat z centra Prahy za dvacet minut. Zatímco rodiče mohou relaxovat u dobrot třeba z naší vlastní udírny a grilu nebo u vychlazeného půl litru Počernického piva, děti si mohou užívat ve skákacím hradu a na hřišti v rámci terasy restaurace Léta páně nebo si v minizoo, která je propojená s podnikem Al Mulino, nakrmit kozy a naše roztomilé králíčky.

 

Těšíme se na viděnou v Dolních Počernicích!

Nastavení soukromí

Soubory cookie používáme, abychom mohli přizpůsobit obsah konkrétním uživatelům a analyzovat návštěvnost našeho webu. Kliknutím na možnost „Povolit vše“ s tím souhlasíte. Předvolby můžete spravovat tlačítkem Nastavení soukromí. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat.